Σύλληψη για κακή και βάναυση μεταχείριση πτηνών στο Ηράκλειο –

Σύλληψη για κακή και βάναυση μεταχείριση πτηνών  στο Ηράκλειο  – Εντοπισμός και σύλληψη  παράνομα εισελθόντων αλλοδαπών στην  Λέσβο και την Πάτρα  – Διακομιδή ασθενούς 
 
 
Ένας 54χρονος συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμένα Ηρακλείου, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω συνελήφθη κατόπιν αναζήτησης στα πλαίσια του αυτοφώρου, για κακή και βάναυση μεταχείριση δύο (02) πτηνών (χήνες), με αποτέλεσμα το θάνατο του ενός.
Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Ηρακλείου.
 
*****
Ενενήντα τέσσερις (94) παράνομα εισελθόντες αλλοδαποί  εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, πρωινές ώρες σήμερα, εντός της πόλεως Μυτιλήνης  ν. Λέσβου, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Ανωτέρω συνελήφθησαν διότι, στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.   
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.
 
*****
Ένας 37χρονος παράνομα εισελθών αλλοδαπός και μία 27χρονη παράνομα εισελθούσα αλλοδαπή συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε για τον εαυτό του αλλά και για την ανωτέρω 27χρονη και τα ανήλικα τέκνα της, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό της παράνομη έξοδό τους από την χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω πλαστά  έγγραφα.
*****
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Μυκόνου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ'' Ν. Νάξου 57, 67χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.   
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL