Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηγουμενίτσα - Ημιβύθιση σκάφους στη Μεγίστη - Ανεύρεση σορού ανδρός στην Αμφιλοχία - Απαγόρευση απόπλου Φ/Γ πλοίου λόγω μηχανικής βλάβης στην Μήλο

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηγουμενίτσα -  Ημιβύθιση σκάφους στη Μεγίστη  - Ανεύρεση σορού ανδρός στην Αμφιλοχία -  Απαγόρευση απόπλου Φ/Γ πλοίου λόγω μηχανικής βλάβης στην Μήλο 
 
  Τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, επί της νέας παραλιακής οδού Ηγουμενίτσας, όταν ΙΧ.Ε. όχημα με οδηγό έναν 26χρονο ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στην περίφραξη του χώρου στάθμευσης του παλαιού λιμένα. 
   Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του οδηγού του οχήματος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γ.Ν.Ν. Φιλιατών για περαιτέρω νοσηλεία.
     Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας.
 
                                                                                   *****
 
     Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ρόδου, πρωινές ώρες χθες από ιδιώτη, για περιστατικό ημιβύθισης του σκάφους “ALISIM 1” το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο πλησίον περιοχής ιχθυοκαλλιεργειών ανατολικά ν. Στρογγυλής  λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. 
    Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν το ανωτέρω σκάφος να βρίσκεται ημιβυθισμένο, ενώ δεν προκλήθηκε  θαλάσσια ρύπανση.
     Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.
 
                                                                                   *****
   Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αμφιλοχίας, πρωινές ώρες σήμερα, για την ύπαρξη σορού ανδρός, στην θαλάσσια περιοχή  του αλιευτικού καταφυγίου της Αμφιλοχίας.
   Στο σημείο μετέβησαν στελέχη του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ ενώ η σορός ανασύρθηκε από ιδιώτη δύτη και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας.
   Ανωτέρω σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου για την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
    Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
                                                                                  *****
   Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μήλου, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Φ/Γ ''ROCHEFORT'' σημαίας Γιβραλτάρ, για μηχανική βλάβη στην κύρια μηχανή  του πλοίου, στη θαλάσσια περιοχή ''ΒΟΥΔΙΑ'' ν. Μήλου.
    Το ανωτέρω πλοίο αγκυροβόλησε με ασφάλεια στην ίδια θαλάσσια περιοχή προκειμένου να προβεί στην  αποκατάσταση της βλάβης.
    Επί του πλοίου επιβαίνουν οκτώ (08) άτομα πλήρωμα ενώ, είχε αποπλεύσει από Αίγυπτο για Γαλλία, με φορτίο περλίτη.
  Από την Λιμενική Αρχή Μήλου απαγορεύτηκε ο απόπλους του Φ/Γ  ''ROCHEFORT'' μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.
 
                                                                                *****
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL