Τραυματισμός αλλοδαπής επιβάτιδος Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους στην Ιθάκη – Σύλληψη αλλοδαπών στη Μυτιλήνη – Διακομιδή ασθενούς

Τραυματισμός αλλοδαπής επιβάτιδος Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους στην Ιθάκη – Σύλληψη αλλοδαπών στη Μυτιλήνη – Διακομιδή ασθενούς 
 
Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ιθάκης, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΝΥΔΡΙ ΣΤΑΡ Ι'' Ν. Καλύμνου 208 για περιστατικό τραυματισμού 37χρονης αλλοδαπής επιβάτιδος.
Συγκεκριμένα, ενώ το ''ΝΥΔΡΙ ΣΤΑΡ Ι'' βρισκόταν αγκυροβολημένο στη θαλάσσια περιοχή «ΚΟΛΠΟΥ ΑΦΑΛΕΣ», η 37χρονη μεταφέρθηκε στο σκάφος από την θάλασσα με τραύμα στην κεφαλική χώρα.
Επί του πλοίου της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια με μέριμνα του πλοιάρχου μεταφέρθηκε αρχικά στο Νυδρί Λευκάδος για την παροχή των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια στο Γ.Ν. Λευκάδος για περαιτέρω έλεγχο – διάγνωση.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ιθάκης.
*****
Για κατοχή ταξιδιωτικών εγγράφων που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα  συνελήφθησαν δύο (02) αλλοδαποί, βραδινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης,  κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν στο λιμένα Μυτιλήνης.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα. 
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη βραδινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι  της Καμαριώτισσας στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 86χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.   
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL