Μηχανική βλάβη Φ/Γ πλοίου στον Πειραιά – Ασθένεια επιβάτιδος σε Κ/Ζ στην Κέρκυρα – Διακομιδές ασθενών

Μηχανική βλάβη Φ/Γ πλοίου στον Πειραιά – Ασθένεια επιβάτιδος σε Κ/Ζ  στην Κέρκυρα – Διακομιδές ασθενών
 
 
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά για μηχανική βλάβη του Φ/Γ πλοίου «RHINO» Ν.Π. 11971 στη θαλάσσια περιοχή 1 ν.μ. έξωθεν αγκυροβολίου Πειραιά.
Το ανωτέρω πλοίο είχε αποπλεύσει από ναυπηγείο Περάματος με προορισμό τη Νίσυρο κενό φορτίου, με δέκα (10) άτομα πλήρωμα.
Άμεσα προς την εν λόγω θαλάσσια περιοχή απέπλευσαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το Ρ/Κ «ARMADORES II», το οποίο ρυμούλκησε με ασφάλεια το  «RHINO» σε ναυπηγείο του Περάματος.
Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω πλοίου μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
 
*****
 
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, από το ναυτικό πράκτορα του Κ/Ζ πλοίου “ARCADIA” σημαίας Βερμούδες, για περιστατικό ασθένειας 67χρονης αλλοδαπής επιβάτιδος.
Η ανωτέρω, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική Κλινική, όπου παραμένει νοσηλευόμενη, ενώ το ανωτέρω κρουαζιερόπλοιο απέπλευσε με προορισμό το λιμένα Ντουμπρόβνικ Κροατίας.
 
 
*****
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών που έχριζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης,
84χρονου, από το λιμάνι της Σίφνου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν.Ν. 53,
26χρονου αλλοδαπού, από το λιμάνι Μέριχα Κύθνου στο λιμάνι του Λαυρίου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL