Ακυβερνησία Φ/Γ πλοίου στη Μήλο - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Ρέθυμνο – Διακομιδή ασθενούς

Ακυβερνησία Φ/Γ πλοίου στη Μήλο  - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Ρέθυμνο –  Διακομιδή ασθενούς
 
Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μήλου  από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, για περιστατικό ακυβερνησίας λόγω μηχανικής βλάβης του Φ/Γ “MILLAU BRIDGE” σημαίας Παναμά, με είκοσι τρεις (23) αλλοδαπούς, μέλη πληρώματος, στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά ν. Αντιμήλου.
Άμεσα τέθηκαν σε ετοιμότητα πλωτά Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. των Λιμενικών Αρχών Μήλου, Σύρου και Νεάπολης Βοιών καθώς και προσφερόμενα σκάφη περιοχών δικαιοδοσίας των ανωτέρω Λιμενικών Αρχών, προκειμένου να συνδράμουν εφόσον απαιτηθεί. Το ανωτέρω Φ/Γ είχε αποπλεύσει έμφορτο από το λιμένα Πειραιά με προορισμό το λιμένα Πορτ Σάιντ Αιγύπτου.
Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, το “MILLAU BRIDGE” απέπλευσε ρυμουλκούμενο από τρία (03) Ρ/Κ με προορισμό το αγκυροβόλιο Πειραιά, ενώ εξελίξεις θα γνωστοποιηθούν με νεότερο δελτίο τύπου.  
*****
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, επί της οδού Ελ. Βενιζέλου του Δήμου Ρεθύμνου, όταν Δ/Κ όχημα με οδηγό έναν 23χρονο, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα την πρόσκρουσή του σε σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. όχημα και τον τραυματισμό του οδηγού του. 
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών. 
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή. 
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Τήνου στο λιμένα Σύρου, με ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 84χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL