Θάνατος λουομένων στην Παλαιά Φώκαια και το Ναύπλιο - Διακομιδές ασθενών

 Θάνατος λουομένων στην Παλαιά Φώκαια και το Ναύπλιο - Διακομιδές ασθενών
 
  Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, πρωινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή της παλαιάς Φώκαιας, 74χρονη. Η 74χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. 
  Από το Α΄Λιμενικό Τμήμα Παλαιάς Φώκαιας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο εργαστήριο ιατροδικαστικής και τοξικολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών.
 
    *****
  Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε βραδινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή του Τολού Αργολίδος, 75χρονος, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 
  Από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής .
 
     *****
  Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν βραδινές ώρες χθες και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
-17χρονης, 54χρονου και 87χρονης με  το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙV'' Ν.Νάξου 64 από τα λιμάνια της Πάρου και της Νάξου προς το λιμένι Σύρου
-12χρονου , με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΣΤΕΛΙΟΣ'' Ν.΄Ιου 16 από το λιμάνι της Ίου στο λιμάνι  της Θήρας.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL