Ακυβερνησία Θ/Γ στον Ευβοϊκό κόλπο

Ακυβερνησία Θ/Γ στον Ευβοϊκό κόλπο – Μηχανική βλάβη Ι/Φ–Θ/Γ στο Ληξούρι – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Αλεξανδρούπολη – Πνιγμός στη Χαλκιδική

Ακυβέρνητο, λόγω μηχανικής βλάβης, έμεινε, βραδινές ώρες χθες, το Θ/Γ σκάφος «MARINERO» σημαίας Η.Π.Α., ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή βορείου Ευβοϊκού κόλπου και σε απόσταση 10 ν.μ. από το λιμάνι της Χαλκίδας,  με μοναδικό επιβαίνοντα τον Κυβερνήτη.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε το Ε/Π–Α/Κ «ΜΑΙΡΗ ΕΛΛΗ» Ν. Χαλκίδας 1102, το οποίο ρυμούλκησε με ασφάλεια το σκάφος στο λιμάνι Νέας Αρτάκης.

Ο Κυβερνήτης είναι  καλά στην υγεία του ενώ από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη.

======================

Ακυβέρνητο, λόγω μηχανικής βλάβης, έμεινε, μεσημβρινές ώρες χθες, το Ι/Φ–Θ/Γ σκάφος «TRILY» σημαίας Ιταλίας, ενώ έπλεε περίπου μισό ν.μ. από το λιμάνι Ληξουρίου, με τέσσερις (04) αλλοδαπούς επιβαίνοντες (3 ενήλικες και 1 ανήλικο), καλά στην υγεία τους.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν η λάντζα «ΑΝΕΜΟΣ» Τ.Α. 161 και το Φ/Γ «ΑΙΟΛΟΣ» Ν. Α. 538 με προσωπικό Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΛΤ., το οποίο ρυμούλκησε με ασφάλεια το σκάφος στο λιμάνι Ληξουρίου.

Από το Λιμενικό Σταθμό Ληξουρίου απαγορεύτηκε ο απόπλους του «TRILY»  μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και να προσκομισθεί βεβαιωτικό αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το σκάφος Νηογνώμονα.

======================

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, εντός χερσαίας ζώνης λιμένα Αλεξανδρούπολης, όταν 64χρονη οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, στην προσπάθειά της να εξέλθει από το χώρο στάθμευσης, διενεργώντας οπισθοπορεία, παρέσυρε και τραυμάτισε 65χρονο πεζό, ο οποίος βρισκόταν πίσω από το Ι.Χ.Ε. όχημα και έδινε οδηγίες στην ανωτέρω οδηγό.

Αποτέλεσμα ήταν τραυματισμός του 65χρονου, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης.

======================

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή «ΦΟΥΡΚΑ» Χαλκιδικής, 66χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Θεσσαλονίκης για νεκροψία – νεκροτομία.

Προανάκριση διενεργείται από το Υπολιμεναρχείο Νέων Μουδανιών.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL